Operation STONEWALL

Operation STONEWALL

Velkommen til Operation Stonewall
Forhistorien :
Columbias regering har udsendt 14000 stærkt udrustet soldater til den nordlige region for at styrke kontrollen med området og styrke sikkerheden omkring grænsen. Den nye Styrke har fået navnet CENOR. På trodss af det massive antal er styrkerne presset da området de skal dække er kæmpe stort. Styrken er derfor centreret over enkelte steder hvorfra de operere ud fra.

Deres mission er enkel, de skal stoppe de to rivaliserende grupper AGC, også kendt under navnet “Clan del Golfo” og gruppen NLA også kendt som National Liberation Army i at få kontrollen med området og ikke mindst den vigtige Kokain fremstilling der er i området. De skal desuden stoppe de to grupper i at smugle Kokain over grænsen.
Clan del Gulfo og National Liberation Army tilhører hver sin side af det politiske spektrum i Columbia, Begge grupper hader kun en, mere end de hader hinanden, nemlig den nuværende regering, det stopper dem dog ikke i at have nogle virkelige voldelige kampe, om kontrollen med den vigtige og ikke mindst meget indbringende kokain produktion i området.
Det er ret enkelt, sidder man på kontrollen over produktionen, sidder man på indtjeningen og dermed magten i området.
  • Date 28. februar 2022
  • Tags