Civil War of Yggdrasil

Civil War of Yggdrasil

Civil War of Yggdrasil var vores første event, og det blev afholdt i 2019 i en skov i Ranum. Spillet var et milits spil hvor det fiktive kongedømme Yggdrasil, var splittet af en borgerkrig mellem Kongen Onar og hans søn Ask. Kong Onar ville demokrati, men hans søn ville bevare magten og dermed var der lagt op til en blodig borgerkrig.
Kongesønnen Ask fik overtaget i spillet og endte med at fordrive Kong Onar og hans grønne milits.

Spillet var en massiv succes, og var et meget begynder venligt milsim, folk levede sig dog rigtig meget ind i det og flere hold er efterfølgende blevet en fast del af den danske milsim scene. Der skulle dog gå noget tid inden vi kunne lave en opfølger som vi ellers lovede, men med adgang til egen skov og med styr på Corona så kunne vi gentage succesen i vores egen skov hvor Civil War of Yggdrasil – The King Returns blev skudt afsted i 2021.

Spiloplægget var som følger :

Civil War of Yggdrasil forhistorie :
Kongedømmet Yggdrasil har gennem de sidste 3 år været præget af en borgerkrig, der i den grad har ødelagt landets infrastruktur og drænet dets resurser.
Borgerkrigen startede da landets konge Onar, i sammenarbejde med leden af den grønne bevægelse, ønskede at skifte væk fra landets nuværende styreform og indføre demokrati.
Dette var dog ikke noget Onar’s søn Ask syntes særlig godt om, og derfor valgte han sammen med sin sorte milits, at prøve at omstyrte hans egen far.
Han igang satte et kup, hvor han startede med at dræbe lederen af den grønne bevægelse, og derefter satte et angreb ind på landets militær, samt politi styrker.
Kuppet var tæt på at lykkes, men tilhængere af demokratiet, styrtede til landets hovedstad og fik bremset kuppet og tvunget den sorte milits ud af byen.
I de efterfølgende år, har Ask og Kong Onar med hver deres milits i ryggen, kæmpet om magten i landet.
EU og NATO har fordømt borgerkrigen, og har udtrykt støttet til Kong Onar i kampen for demokrati, men de har ikke formået at stoppe krigen, da Rusland og Kina støtter konge sønnen Ask og hans kamp for forsat monarki
  • Date 18. oktober 2021
  • Tags