ALIFERM – The Spring Rebellion

ALIFERM – The Spring Rebellion

Velkommen til spilserien om det mellemøstlige land ALIFERM
Forhistorien :
I mellemøstlige land Aliferm, er der udbrudt borgerkrig, da de 3 militser Al-Nigrum, Jabbar og Uriel fra den sydlige del af landet, er gået sammen om at udfordre det statslige diktatur.
De 3 militser ønsker en løsrivelse fra nord, da de ikke længere ønsker at leve i et diktatorisk samfund styret af den velhavende elite fra det nordlige ALIFERM.
På trods af forskellighederne i de 3 militser, har de valgt at kæmpe side om side for at vælte diktaturet og de har stille og roligt vundet terræn og er nu blevet en reel trussel imod det ellers stærke militær som diktaturet råder over.
Omverdenen har valgt at se passivt til da de også ønsker et systemskifte i landet og der er derfor indført en handels embargo for militært isenkram, således diktaturet ikke kan få flere resurser til at nedkæmpe oprøret.
Om eventet :
Selve spillet blev afviklet i godt vejr, kampene bølgende frem og tilbage og specielt oprørsmilitserne sad tungt på området i store dele af dagen. Regeringen kom dog stærkt igen og en overgang så det ud til at oprøret blev slået ned, men manglede reurser betød at stille og roligt åd oprørene sig ind og fik magten i landet.
Der kørte sideløbende med spillet 2 spec ops grupper i området som havde til formål at indsamle intel til spil 2, i den forbindelse blev der løst forskellige opgaver fra alle sider og ingen vidste at de to grupper var i området.

  • Date 13. april 2022
  • Tags